Bioresonanca

Bioresonančna terapija je poseben diagnostični in terapevtski postopek, namenjen prepoznavanju in zdravljenju različnih zdravstvenih težav. Pri bioresonančni terapiji se uporablja terapevtska naprava BICOM, ki na popolnoma neboleč način in brez kakršnih koli kemikalij pomaga odkriti in terapirati pataloška stanja v telesu, ki so vzrok za različne težave, med ostalim tudi:

– alergije, kožne bolezni
– glivice
– vnetna obolenja
– revmatska obolenja
– športne poškodbe
– kronične bolečine in procesi
– slabo celjenje ran
– migrene, glavoboli
– boleče menstruacije
– težave v menopavzi
– odvisnosti, depresije

Bioresonanca pa se uspešno uporablja tudi za:
– krepitev imunskega sistema
– pomoč pri odvajanju od kajenja
– podporo pri hujšanju

Kako bioresonanca deluje?

Pri terapiji z napravo BICOM zajamemo bolnikov frekvenčni vzorec. Le tega naprava spremeni v terapevstki frekvenčni vzorec in ga vrne v bolnika. Tako zmanjšamo obremenjujoče frekvenčne vzorce in premagamo osnovno motnjo v telesu. Obremenjujoče snovi se sprostijo in izločijo. Vzpostavi se harmonično stanje telesa in ponovna zmožnost za samozdravljenje.

Potek bioresonančne terapije

Energetsko testiranje:
S posebnim testnim postopkom terapevt ugotovi ali so določeni organi oslabljeni ali imajo strupene snovi negativen vpliv na telo in ali so prisotne alergijske obremenitve. Testni postopek običajno traja 1,5 do 2 ure.

Terapija: Na podlagi testiranja terapevt izdela individualni terapevtski načrt. Pri terapiji z napravo BICOM bolnik sproščeno sedi in terapevt mu namesti vhodne in izhodne elektrode. Ena terapija običajno traja od 10 minut do 1 ure.

Cilj terapije je, da se telo povrne v harmonično delovanje, tako da se izničijo negativni frekvenčni vzorci, ki povzročajo bolezen in se telesu povrnejo informacije o frekvenčnem delovanju, ki v telesu ohranja ravnovesje. Število terapij je odvisno od različnih dejavnikov: bolezni, odziva telesa na terapijo in samoiniciative bolnika.

Kaj lahko storite sami, da podprete bioresonančno terapijo?

Priporočljivo je, da med obiskovanjem bioresonance:

– Jeste čim manj sladkorja, kajti le ta škoduje črevesnim bakterijam, podpira s črevesjem povezane bolezni in oslabšuje imunski sistem

– Držite se potrebne diete, ki vam jo predlaga terapevt

–  Ne jeste svinjskega mesa ali klobas, kajti le-ti obremenjujejo vaš limfni sistem.

– V času terapije pijte veliko navadne, nemineralne vode, ( 2 litra na dan)! Le z minerali revna voda lahko veže nase škodljive snovi, ki se sproščajo med terapijo. Zato je navadna voda idealna pijača za razstrupljanje.

– Vsaj nekaj ur pred in po terapiji je priporočljivo, da se odrečete kavi in alkoholu!

– Ne uporabljajte krem, ki vsebujejo parafin, ker le ta zamaši pore in onemogoči izločanje strupov preko kože.

Utrujenost po terapiji, občutki toplote ali mraza ter rahle vrtoglavice so odzivi na terapijo in večinoma hitro izginejo.